Vakgebieden

Ben jij op zoek naar medewerkers die perfect binnen jouw bedrijfscultuur passen, maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt? Of ben je op zoek naar handvaten en kom je simpelweg tijd te kort? Wij zijn specialist in het aantrekken en behouden van toptalent. Met onze kennis en expertise helpen wij jou op de volgende gebieden:

Wat straalt jouw bedrijf uit? En hoe communiceer je dit naar de buitenwereld en vooral naar potentiële kandidaten voor je bedrijf? Hoe zorg je voor ambassadeurs van jouw bedrijf? Daar draait Employer Branding om. Employer Branding is het delen van informatie over jouw onderneming als talentmagneet én tegelijkertijd een helder beeld hebben van wie jij bent als bedrijf en waar je voor staat.

Wij zorgen er met onze kennis en expertise voor dat jouw bedrijf een magneet wordt van toptalent. Zo bouwen we een werkwijze, cultuur en imago op voor jouw bedrijf; wat niet alleen zorgt voor het aantrekken, maar ook het behouden van dit talent.

Bij de Groeiclub kijken we naar al deze facetten en scheppen we samen een duidelijk beeld van jouw bedrijf. Hierbij brengen we verschillende activiteiten in kaart, die altijd gelijk staan aan jouw visie en missie. Deze activiteiten bedenken we samen. Zo kun jij dit als onderneming zo efficiënt mogelijk uitvoeren en op de juiste manier communiceren naar toekomstige werknemers.

Bedrijf vacaturesites zijn het perfecte kanaal om de Employer Branding van jouw bedrijf zo duidelijk mogelijk mee te communiceren. Met pakkende bedrijf- en vacatureteksten zorg je voor een goede eerste indruk op de kandidaat. Wij ondersteunen dit proces en zorgen ervoor dat de vacatures die worden geplaatst talent aantrekken die goed binnen jouw bedrijfscultuur passen. De Groeiclub zet jouw website op, schrijft alle vacatures uit en koppelt jouw vacatures aan een Applicant Tracking System. Zo houd je overzicht van alle kandidaten die zich aangediend hebben en waar zij zich in het proces bevinden.

Recruitment is het zoeken, vinden, voordragen, begeleiden en aannemen van kandidaten. De Groeiclub is hier ontzettend goed in en handelt hierbij als verlengstuk van jouw bedrijf. Wij zorgen voor Awareness in jouw branche. Iedere potentieel geschikte kandidaat mag weten wat jullie bedrijf zo leuk, goed en interessant maakt. Wij zijn superexperts in het vinden van geschikte kandidaten die openstaan voor een nieuwe baan en we houden er een persoonlijke en directe werkwijze op na. Wij schakelen ontzettend snel en “proactief” is onze tweede naam! Wij streven naar groei, voor beide partijen: zowel voor de kandidaat als jouw bedrijf. Zonder win-win, geen nieuwe baan of medewerker. Wij nemen de tijd om jouw onderneming en de kandidaat goed te leren kennen en zijn nieuwsgierig aangelegd. Wij willen weten wat een kandidaat motiveert en wat hij wil bereiken, alleen dan kunnen wij de kandidaat echt van dienst zijn. Door jullie visie en kernwaarden te begrijpen kunnen wij overdragen waar jullie als bedrijf voor staan en tot een lange termijn match komen.

De reis die een werknemer aflegt vanaf het eerste – tot het laatste contactmoment met jouw bedrijf wordt de employee journey genoemd. Deze momenten en het proces dat hierbij komt kijken is van grote invloed op de reputatie van jouw bedrijf. Hoe ga je met kandidaten, medewerkers en oud-medewerkers om, en hoe draag je dit uit? Welke reis wil je dat mensen afleggen in contact met jouw bedrijf? Zijn afgewezen kandidaten en oud-medewerkers jouw ambassadeurs of een afgesloten hoofdstuk? Je hebt het als werkgever zelf in de hand!

Wij zorgen ervoor dat jouw kandidaten, huidige en oud-werknemers ambassadeurs zijn én blijven! Wij zijn betrokken bij een gedeelte of de hele employee journey en hebben vaak het eerste contact met de kandidaten. Wij sturen ieder contactmoment zo goed mogelijk aan; volledig in lijn met de visie en kernwaarden van jouw bedrijf.

Een Applicant Tracking System (ATS) is een softwaretoepassing waarmee wervingsbehoeften elektronisch kunnen worden afgehandeld: van het ontvangen van CV’s, interview informatie versturen, tot het aannemen van werknemers. Je kunt profielen van een geschikte kandidaten gemakkelijk opslaan in het ATS-systeem en je kunt aangeven in welke onderdeel van de ‘pipeline’ deze kandidaat zich begeeft: van ‘gecontacteerd’, tot ‘eerste interview’ en hopelijk tot ‘aangenomen’.

Een voordeel hiervan is dat je op een makkelijke en snelle manier een database verzamelt met geschikte kandidaten voor functies die zich vaak voordoen in jouw bedrijf. Ook geeft het ATS-systeem je een overzicht van het proces en kun je hierin makkelijk informatie terugvinden over een bepaalde kandidaten.

Employer branding

Waar sta jij voor als bedrijf? Hoe gaan jullie met elkaar om? Hoe communiceren jullie met de buitenwereld? Wat straalt jouw bedrijf uit? Hebben jullie veel ambassadeurs rondlopen? Daar draait employer branding om. Employer branding is het delen van informatie waar jouw bedrijf voor staat, wat jij te bieden hebt en hoe jij jezelf onderscheidt ten opzichte van de rest.

Wij zorgen er met onze kennis en expertise voor dat jouw bedrijf een magneet wordt van toptalent. Zo bouwen we een werkwijze, cultuur en imago op voor jouw bedrijf; wat niet alleen zorgt voor het aantrekken, maar ook het behouden van dit talent.

Bij de Groeiclub kijken we naar al deze facetten en scheppen we samen een duidelijk beeld van jouw bedrijf. Hierbij brengen we verschillende activiteiten in kaart, die altijd gelijk staan aan jouw visie en missie. Deze activiteiten bedenken we samen. Zo kun jij dit als onderneming zo efficiënt mogelijk uitvoeren en op de juiste manier communiceren naar toekomstige werknemers.

Employee journey

De reis die een werknemer aflegt vanaf het eerste – tot het laatste contactmoment wordt de employee journey genoemd. Deze momenten en het proces dat hierbij komt kijken is van grote invloed op het imago van jouw bedrijf. Wie wil je zijn en hoe draag je dit uit? Welke reis wil je dat mensen afleggen in contact met jouw bedrijf? Ben je vrienden voor het leven en altijd welkom bij het bedrijf waar je ooit hebt gewerkt of is er juist sprake van afstand en wrok? Zijn afgewezen kandidaten en ex werknemers jouw ambassadeurs of het tegenovergestelde?

Wij zorgen ervoor dat jouw kandidaten, huidige en oud-werknemers ambassadeurs zijn én blijven! Wij zijn betrokken bij de hele employee journey en hebben wij het eerste contact met de kandidaten. Vervolgens gaan we het gesprek aan en begeleiden we het hele proces zeer intensief: van moment van aanname tot eventueel verder in de loopbaan van de kandidaat. Wij zijn jouw sparringpartner en sturen ieder contactmoment zo goed mogelijk aan; volledig in lijn met de visie en kernwaarden van jouw bedrijf.

Recruitment

Recruitment is het zoeken, vinden, voordragen, begeleiden en aannemen van kandidaten. De Groeiclub kan hierbij worden gezien als verlengstuk van jouw bedrijf. Wij zorgen voor awareness! Iedere potentieel geschikte kandidaat mag weten wat jullie zo leuk, goed en interessant maakt. We houden er een persoonlijke en directe werkwijze op na en schakelen snel. “Proactief” is onze tweede naam! Wij streven naar groei, voor beide partijen: zowel voor de kandidaat als jouw bedrijf. Zonder win-win, geen nieuwe baan of medewerker. Wij nemen de tijd om jouw onderneming en de kandidaat goed te leren kennen en zijn nieuwsgierig aangelegd. Wij willen weten wat een kandidaat motiveert en wat hij wil bereiken. Door jullie visie en kernwaarden echt te begrijpen kunnen wij overdragen waar jullie als bedrijf voor staan en tot een lange termijn match komen.

Bedrijfsvacaturesites

Vacaturewebsites zijn het perfecte kanaal om de employer branding van jouw bedrijf zo duidelijk mogelijk mee te communiceren én mee up-to-date te houden. Met een pakkende vacaturetekst zorg je voor een goede eerste indruk op de kandidaat. Wij ondersteunen dit proces en zorgen ervoor dat de vacatures die worden geplaatst talent aantrekken die goed binnen jouw bedrijfscultuur passen. De Groeiclub zet jouw website op, schrijft alle vacatures uit en koppelt jouw website vervolgens aan een Applicant Tracking System (link naar pagina ats). Zo houd je gemakkelijk overzicht van alle kandidaten die zich aangediend hebben en waar in het proces ze zich bevinden. Bij het opzetten van de vacaturewebsite en het schrijven van de vacatures houden we rekening met de tone of voice, stijl, kernwaarden, missie en visie die jouw bedrijf graag hanteert.

Applicant tracking system

Een Applicant Tracking System (ATS) is een softwaretoepassing waarmee de wervingsbehoeften elektronisch kunnen worden afgehandeld: van het ontvangen van CV’s, tot het aannemen van werknemers.

Een ATS kan online worden geïmplementeerd en lijkt sterk op een CRM-systeem (Customer Relationship Management), maar is ontworpen voor het volgen van recruitment-proces. Zo kun je profielen van een geschikte kandidaat gemakkelijk opslaan in het ATS-systeem en kun je aangeven in welke onderdeel van de ‘pipeline’ deze kandidaat zich begeeft: van ‘gecontacteerd’, tot ‘eerste interview’ en hopelijk tot ‘aangenomen’.

De voordelen hiervan zijn dat je op een makkelijke en snelle manier een database verzamelt met geschikte kandidaten voor functies die zich vaak voordoen in jouw bedrijf. Ook geeft het ATS-systeem je een overzicht van het proces en kun je hierin makkelijk informatie terugvinden over een bepaalde kandidaten.

De Groeiclub koppelt kandidaten die via vacaturewebsites binnenkomen aan een ATS-systeem. Alle informatie die hierin wordt opgeslagen is handig voor toekomstige openstaande vacatures, het bijhouden van je database en het analyseren van de kandidatenpool.

Nieuwsgierig geworden? > Bel 0031 (0)610305094