6x interessante business podcasts

Podcasts zijn inmiddels niet meer uit ons leven te bedenken. De afgelopen jaren is dit medium explosief gegroeid en het aanbod is divers. Zo zijn er ook veel podcasts over werk, carrière en ondernemen. Je kunt naar experts luisteren en hoe zij succes hebben bereikt, wat je in de toekomst kunt verwachten en hoe jij de juiste mindset ontwikkelt. Dat maakt de file of fietstocht naar werk gelijk een stukje nuttiger!

100% Inspiratie Podcast

Benieuwd naar het geheim achter geluk en succes op werk? Ondernemer en geluksexpert Thijs Lindhout onderzoekt dit geheim in de ‘100% Inspiratie podcast’. Hiervoor spreekt hij met uiteenlopende gasten over hun verhaal van geluk en succes. Wat maakt het dat zij de top hebben bereikt? En hoe kun je je droom realiseren? Het is een lekkere luchtige podcast waar je ook nog eens iets van opsteekt!

How’s work?

Werken is net als daten, aldus relatietherapeut Esther Perel. Het is logisch dat we soms tegen dezelfde problemen aanlopen thuis als op kantoor. In deze podcast luister je mee met echte therapiesessies van Esther Perel. Er worden herkenbare situaties besproken, die je na het luisteren van deze podcast anders gaat benaderen en tot nieuwe inzichten leiden.

Systeem op de Schop

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Maar hoe maak je hier nu echt impact mee? Hoe zorg je voor een radicaal andere wereld? Dat zoeken ze uit bij ‘Systeem op de Schop’. In deze podcast hoor je verschillende inspirerende verhalen over sociaal ondernemen. Geen links geneuzel, maar een gids waarmee jij deze kansen gelijk kunt benutten voor succes.

Without Fail

Is succes echt een keuze? Nee, het is vooral hard werken, vallen en weer opstaan. Deze podcast gaat niet enkel over mooie succesverhalen, maar over keihard op je gezicht vallen. In deze podcast komen verschillende gasten die je inspireren over falen. Zij vertellen wat er bij hun goed ging, waar ze enorm de mist in zijn gegaan en hoe zij daarvan hebben geleerd.

The Lady In Blu

Wil jij weten wat je in de toekomst kunt verwachten en hoe je hier het beste op in kan spelen? Door te luisteren naar de podcast ‘The Lady in Blu’ kom je een heel eind. In deze podcast bespreekt trend forecaster Antoinette van den Berg verschillende thema’s waar we mee te maken gaan krijgen. Een slimme meid is goed voorbereid.

De Psychologie van Succes

Wie wil er nu geen tips om succes te hebben? In deze podcast bespreken stress- en burn-outspecialist Albert Sonnevelt en online marketingspecialist Tonny Loorbach hoe jij een gelukkiger werkleven kan hebben. Hoe je om moet gaan met angsten, met teleurstellingen en moeilijke collega’s. Lekker luchtig, veel gelach en nuttige tips.

Veel luisterplezier!

Volg onze LinkedIn pagina en blijf op de hoogte!