Over ons

Wij zijn De Groeiclub. Vanuit Amsterdam helpen wij sinds 2014 met een team van Groeiconsultants onze partners door heel Nederland met hun nationale en internationale personeelsgroei. Wij zijn expert in het aantrekken en behouden van toptalent. Wij hebben een eigen ontwikkelde aanpak om bedrijven succesvol te helpen met duurzaam groeien. Duurzame groei betekent voor ons dat wij altijd focussen op het tot stand brengen van een lange termijn win-win tussen kandidaat en partner. Wij fungeren als een verlengstuk van onze partners en doen er in teamverband alles aan om hun groei te waarborgen. Werken met De Groeiclub betekent werken met één partij die jou helpt met alle facetten van het aantrekken en behouden van talent.

WAT MAAKT ONS UNIEK

WIJ WERKEN EXCLUSIEF VOOR ONZE PARTNERS

Wij werken als een echte collega, exclusief (branche/regio/vacature) voor jullie en zeggen dus nee tegen een samenwerking met jullie concurrentie!

WIJ WERKEN IN TEAMVERBAND

Wij werken in teamverband aan de vraagstukken van onze partners. Hierdoor gaat het vinden en aanspreken van de doelgroep zes keer zo snel en heb je circa zes keer zoveel en snel kans op succesvolle aannames.

WIJ WILLEN CONTINU HET BESTE VOOR ONZE PARTNERS EN KANDIDATEN

> Onze processen zijn ingericht op het creëren van een lange termijn win-win relatie: geen win-winsituatie, betekent voor ons geen deal.

> We willen het werkgeverschap van onze partners continu verbeteren omdat wij het beste voor onze kandidaten willen.

> Wij willen onze kandidaten en partners voorzien van de beste procesbegeleiding die zij ooit meegemaakt hebben.

> Onze manier van werken zorgt continu van feedback. Hier gaan wij mee aan de slag om verbeteringen mee door te voeren.

WIJ WAARBORGEN DE VOLLEDIGE GROEI VAN ONZE PARTNERS

Wij nemen alles uit handen omtrent de personeelsgroei van onze partners. Dat vinden onze partners fijn: één partner en één contactpersoon die helpt met alle vraagstukken omtrent het aantrekken en behouden van talent. Samen gaan we voor het beste resultaat. Denk hierbij aan vraagstukken als:

> Het aantrekken van moeilijk vindbare profielen

> Het aantrekken/opzetten van volledige (inter)nationale teams

> behalen/waarborgen van de algehele personeelsgroei-doelstelling.

ZO ONDERSCHEIDEN WIJ ONS EN DAAROM KIEZEN ONZE PARTNERS VOOR ONS!

HET TEAM

Willemijn heeft een brede kennis, goede ideeën en gaat er vol voor. Met haar enthousiasme helpt ze bedrijven en mensen met groeien. Voor meedenken over strategie, het matchen van talent en de borrel ben je bij haar aan het juiste adres!

Diederick is al meer dan 12 jaar actief in HR, Business Development, Sales en Operations. Hij heeft verschillende bedrijven geholpen hun groeidoelstellingen te behalen. Diederick denkt mee, ziet continu mogelijkheden en gaat overal vol voor!

Merel heeft zich na het afronden van haar studie Media, Informatie en Communicatie aangesloten bij De Groeiclub. Vanuit haar rol als Groeiconsultant helpt ze bedrijven met groeien in de breedste zin van het woord, voornamelijk met: het inrichten/opzetten van de Employer Branding, vacatures creëren/strategisch uitzetten en het spreken van toptalent.

Zarah is een duizendpoot en levensgenieter in één. Werkzaam vanuit Barcelona ondersteunt ze iedereen binnen de club die haar hulp kan gebruiken. Handig en heel erg nodig! 

Fleur is de Sales en Accountmanager van De Groeiclub. Ze heeft jarenlang verschillende startup’s opgezet en helpt bedrijven aan nieuwe klanten. Geen product of bedrijf is voor haar te gek; Fleur weet altijd nieuwe klanten te vinden en de afzetmarkt van onze opdrachtgevers te vergroten.

Sophie is een spin in het web. Business development, Groeiconsultant en kwartier maker! Ze vliegt haar werk met humor aan en heeft een goede werkethiek. Samen met Fleur adviseert zij nieuwe partners over de beste manier om te groeien. Wil je meer weten over De Groeiclub? Contacteer Sophie!

Edwin is E-commerce, Online Marketing en Growth Hacking specialist. Geen commerciële digitale uitdaging is hem te gek. Hij is een ondernemer pur sang en op deze manier vliegt hij de projecten bij De Groeiclub ook aan. Bij Edwin draait alles om efficiëntie, effectiviteit en rendement. 

Wij staan open voor nieuwe collega’s! Heb jij interesse? Bel ons op, vraag naar Willemijn, Merel of Diederick en stel jezelf voor…!

BEKIJK ONZE WERKEN-BIJ PAGINA EN NEEM CONTACT OP

ONZE KERNWAARDEN

MENSELIJK handelen voorop

Het spreekt voor zich… Menselijk handelen staat bij ons centraal: wij handelen transparant, integer, nieuwsgierig, oprecht geïnteresseerd en respectvol.

LANGE TERMIJN WIN WIN

Wij focussen ons altijd op het creëren van lange termijn win-win relaties. Dat doen wij door als tussenpersoon de wensen van beide partijen te honoreren, hier rekening mee te houden en bij te sturen waar nodig.

PROACTIEF EN SUCCESVOL

Wij laten zo min mogelijk aan het toeval over. Wij geloven dat succesvol zijn een manier van handelen is. Wij doen wat we moeten doen op het juiste moment.

ONZE MISSIE

ONZE VISIE

Wij willen de meest succesvolle partij van Nederland zijn in het creëren van duurzame personeelsgroei: dé specialist in het aantrekken en behouden van talent.

Wij geloven dat exclusief samenwerken, proactief transparant integer handelen en een constante focus op een lange termijn win-winsituatie, de enige manier is om voor duurzame groei te zorgen.

© 2024 – De Groeiclub

Privacy statement

Disclaimer