Over ons

ONS TEAM

Willemijn heeft een brede kennis, goede ideeën en gaat er vol voor. Met haar enthousiasme helpt ze bedrijven en mensen met groeien. Voor meedenken over strategie, het matchen van talent en de borrel ben je bij haar aan het juiste adres!

Diederick is al meer dan 12 jaar actief in HR, Business Development, Sales en Operations. Hij heeft verschillende bedrijven geholpen hun groeidoelstellingen te behalen. Diederick denkt mee, ziet continu mogelijkheden en gaat overal vol voor!

Merel heeft zich na het afronden van haar studie Media, Informatie en Communicatie aangesloten bij De Groeiclub. Vanuit haar rol als Groeiconsultant helpt ze bedrijven met groeien in de breedste zin van het woord, voornamelijk met: het inrichten/opzetten van de Employer Branding, vacatures creëren/strategisch uitzetten en het spreken van toptalent.

Zarah is een duizendpoot en levensgenieter in één. Werkzaam vanuit Barcelona ondersteunt ze iedereen binnen de club die haar hulp kan gebruiken. Handig en heel erg nodig! 

Fleur is de Sales en Accountmanager van De Groeiclub. Ze heeft jarenlang verschillende startup’s opgezet en helpt bedrijven aan nieuwe klanten. Geen product of bedrijf is voor haar te gek; Fleur weet altijd nieuwe klanten te vinden en de afzetmarkt van onze opdrachtgevers te vergroten.

Edwin is E-commerce, Online Marketing en Growth Hacking specialist. Geen commerciële digitale uitdaging is hem te gek. Hij is een ondernemer pur sang en op deze manier vliegt hij de projecten bij De Groeiclub ook aan. Bij Edwin draait alles om efficiëntie, effectiviteit en rendement. 

Wij staan open voor gezellige collega’s! Heb jij interesse? Bel ons op, vraag naar Diederick en stel jezelf voor…!

ONZE IDENTITEIT

Kernwaarden

  • Lange termijn win-win focus
  • Exclusief SAMENwerken
  • Proactief succesvol handelen
  • Menselijk handelen voorop

Missie

Wij willen de meest succesvolle partij van Nederland zijn in het creëren van duurzame personeelsgroei: dé specialist in het aantrekken en behouden van talent.

Visie

Wij geloven dat exclusief samenwerken, proactief transparant integer handelen en een constante focus op een lange termijn win-winsituatie, de enige manier is om voor duurzame groei te zorgen.