5 x redenen voor een feestje op kantoor!

Work hard, play hard: dat is het motto! Waar hard wordt gewerkt, is hopelijk ook vaak reden voor een feestje. Maar wat vier je nou allemaal wel en juist niet op kantoor? En hoe maak je er echt een feestje van? Je leest het hier!

Verjaardagen

De verjaardagen van jouw medewerkers kun je niet stilletjes voorbij laten gaan. Natuurlijk is het ook aan diegene zelf of hij of zij er echt een feestje van wil maken, maar het is altijd leuk om tijdens verjaardag iemand toch een beetje in het zonnetje te zetten. Hang slingers op, leg met je team wat geld in voor een cadeautje en trakteer jouw medewerker bijvoorbeeld op een lekkere lunch!

Behaalde targets

Werk je in een marktgerichte cultuur? Dan zul je veel te maken krijgen met targets die moeten worden behaald. Daar werk je natuurlijk enorm hard voor. En als deze eenmaal behaald zijn, mag daar echt wel op gedronken worden! Ook als je niet in een marktgerichte cultuur werkt, is er vaak een gezamenlijk doel waar je naartoe werkt. Trakteer iedereen op zijn harde werk wanneer je bij dit doel bent, door bijvoorbeeld een feestje te geven, of een leuke activiteit te organiseren.

Zomaar, omdat het kan

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Dat weet natuurlijk iedereen! Maar doen we dat ook vaak genoeg? Soms werk je zo erg op de automatische piloot, dat de slingers er een beetje bij in schieten. Toch is het belangrijk om af en toe eens een borrel te organiseren, of iets anders leuks te doen. Dit zorgt voor ontspanning bij je medewerkers en teambuilding!

Sinterkerst en nieuw

De officiële feestdagen zijn een goed moment om een leuk moment te creëren voor jouw team. Denk hierbij aan kleine, subtiele dingen, zoals een zakje pepernoten (en misschien zelfs een klein gedicht) op de werkplaats van je collega’s neerleggen tijdens Sinterklaas. Of organiseer een kleine Kerstborrel. Daarnaast wordt een Kerstpakket of een kleine extra waardering natuurlijk altijd op prijs gesteld!

Belangrijke gebeurtenissen

Is iemand net vader of moeder geworden? Of heeft jouw medewerker zijn of haar eerste huis gekocht? Ook dan is het tijd voor een feestje! Organiseer een kleine borrel om het te vieren, of leg met zijn alle wat in voor een leuk babyshowercadeautje of housewarming gift.

Kortom: vier wat gevierd kan worden en hang soms ook af en toe wat slingers op, gewoon, omdat het kan!

Volg onze LinkedIn pagina en blijf op de hoogte!